GELE-NEGLE - Det sundere alternativ:

 Bio Sculpture Gele-negle »
Hvad er Bio Sculpture Gel? 
Bio Sculpture Gel er en en-komponent negle behandling, der styrker og fremmer væksten af den naturlige negl. Der arbejdes kun på egne negle og i flexible materialer.

Bio Sculpture Gel kan bruges til at skabe et naturligt udseende af egne negle, dvs uden brug af lim og kunstige tipper. 
Bio Sculpture Gel gør negle smukke, fleksible og stærke og bedst af alt, vil ikke skade de naturlige negle. Gele’en kan fjernes på ca 20 minutter ialt.

Hvad gør Bio Sculpture så sundt?
Bio Sculpture Gel er det eneste neglepleje produkt i verden der har fået udført kliniske test og deraf følgende har fået en 5-star Rating. Systemet skader ikke den naturlige negl, har været kendt for at øge væksten i den naturlige negl med mere end 20% .

Alt efter hvordan neglene behandles holder de i op til ca 3 uger. (De kan holde både kortere og længere tid, alt efter job og andre påvirkninger.) Det kan være nødvendigt at bruge en topcoat til at forsegle med løbende. Specielt hvis der files på neglene.

Priser:

Klar gele - 4 forskellige lag blank gele for et smukt og naturligt udseende  519,-

Hænder: Farvet gele  (4 lag gele i alt)   629,-

Hænder: gele med fransk kant 699,-

Fødder: Farvet gele  (4 lag gele i alt)   429,-

Reperation pr negl     100,-
(F.eks ved beskadigelse af gele)

Aftagning af gele UDEN nyt på inkl mini-manicure 359,-
(gratis ved ny negle-behandling)

Som udgangspunkt kan vi IKKE fjerne gele der er lagt på med andre gele-systemer end Biosculpture, da vores produkter samt arbejdsmetoder IKKE er de samme som de fleste andre neglesystemer.

Mulighed for at tilkøbe Topcoat eller Neglelak i samme farver som geléerne 95,-
(neglelak kan bruges som opfyldning i samme farve som gele, eller også kan en mørkere lak påføres ovenpå en gele, og kan tages af med neglelakfjerner UDEN af ødelægge geleen nedenunder)

NB: Ingen af ovenstående behandlinger udføres ved forefindelse af neglesvamp eller anden form for sygdom på negle/fingre.

Til trods for de de gode og positive resultater fra toksikologirapporter og kliniske undersøgelser bør kunder afholde sig fra at bruge produktet hvis de oplever nogen form for gene eller andre bieffekter på hænder/fingre. Vi tager IKKE ansvar for allergi eller kontakt dermatitis.  

SE FARVEKORT HER

BESTIL TID

TELEFON
7199 7077

eller på

ONLINE BOOKING

Find / kontakt os

REN velvære

Navervej 1
8382 Hinnerup
Tlf: 71 99 70 77
E-mail: kontakt@ren-velvaere.dk

Afbud skal ske senest dagen før.
Afbud samme dag eller udeblivelse afregnes til halv takst.
Medbring venligst et lagen og et håndklæde til alle behandlinger