LASH LIFT: 

Denne behandling er for dig som ønsker en mere naturlig måde at fremhæve vipperne på – Et vippebuk får dem til at syne længere og fyldigere. Slut med nedadgående vipper, da dette giver et smukt løft, så vippebukkeren kan smides væk..

Vipperne bukkes permanent, men da din krop kontinuerligt producerer nye vippe-hår og udstøder gamle, vil liftet forsvinde med tiden. Holdbarheden kan derfor varierer efter hastigheden af dine naturvippers cyklus.

For de fleste holder løftet i 6-8 uger. Man anbefaler at lave en ny behandling hver 4-6 uge.

OBS: Buk ikke vipperne med en vippe bukker i mindst 24 timer før behandlingen.

Lash Lift | 475 kr.

Lash lift uden farve. Afsluttes med keratin-kur.

Lash Lift inkl. farvning af vipper | 525 kr.

Lash lift inkl farvning, genopbyggende og plejende keratin-kur.

Lash Lift & Brow Lift | 795 kr.

Lash lift og brow lift uden farve eller retning. Afsluttes med keratin-kur

Lash Lift & Brow Lift inkl. farvning & retning | 895 kr.

Lash lift og brow lift med farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn med voks og pincet, genopbyggende og plejende keratin-kur. Afsluttes med let styling af brynene.

BROW LIFT:

Brow lift som også kaldes brow lamination, er ideelt for dig der ønsker at tæmme genstridige bryn og hår der vokser nedad. Brynene blødgøres og løftes for at skabe en smuk og fyldigere form på brynet. Behandlingen kan både laves for at fiksere brynet eller for at give ‘brushed up brows’ som er meget populært pt. Håret styrkes og blødgøres samtidig med keratin-kur, der giver optimal fugt og pleje.

Brow lamination er en semi-permanent behandling, der holder 6-8 uger. For at vedligeholde løftet anbefaler vi at man får lavet et hver 5 uge.

OBS: Du kan ikke modtage behandlingen hvis du har sår, udslæt eller lign. i brynområdet. Kom ikke med nyfarvede bryn, da det kan give misfarvninger. Brynene kan dog sagtens farves efter. Det anbefales at tilkøbe farvning og retning af bryn, for at give det flotteste resultat.

Brow Lift | 475 kr.

Brow lift uden farve eller retning af bryn.

Brow Lift inkl. farvning & retning | 575 kr.

Brow lift med farve, tilretning af bryn med voks og pincet, genopbyggende og plejende keratin-kur. Afsluttes med let styling af brynene.

EFTERPLEJE

Undgå vand på dine vipper og bryn indtil plejeproduktet fra behandlingen er trængt helt ned. Det er vigtigt at du plejer og fugter dine vipper/bryn efter et lash lift/brow lift, da behandlingen udtørrer hårstråene en smule og det vil påvirke holdbarheden og evt. resultatet hvis de ikke bliver plejet efterfølgende. Brug et plejeprodukt velegnet til formålet til bryn og vipper, eller castor/ricinus-olie til brynene. Undgå at bruge olie eller creme i nærheden af dine bryn og vipper. Undgå make-up, sauna, damp og svømning i de første 24 timer.

Ved lash lift bør du altid børste vipperne opad, og ved brow lift børst brynene på plads i den ønskede form – dette gøres nemmerst når de er våde. Børst aldrig dine vipper og bryn i den modsatte retning, særligt indenfor de første 24 timer, da det kan påvirke resultatet. Et lash lift eller brow lift kan tidligst laves 4-5 uger efter sidste behandling.

BESTIL TID

TELEFON
7199 7077

eller på

ONLINE BOOKING

REN velvære

Samsøvej 13

8382 Hinnerup

Tlf: 71 99 70 77

E-mail: kontakt@ren-velvaere.dk

Afbud skal ske senest dagen før.

Afbud samme dag eller udeblivelse afregnes til halv takst.

Medbring venligst et lagen og et håndklæde til alle behandlinger