ZONETERAPI I HINNERUP GAMLE LÆGEHUS:

Zoneterapi »

Zoneterapi er en særdeles effektiv behandlingsform, som kan anbefales til alle – børn og voksne.
Mennesket er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapi virker via nervesystemet, nervebaner og meridiansystemet (energibaner). Organer, knogler, muskler, mave-tarm system mv. er repræsenteret under foden som zoner/punkter. Ved at trykke/massere disse zoner stimuleres området i kroppen og derved  afhjælpes gener, smerter og ubalancer. Zoneterapi virker udrensende og er med til at skabe balance i hele kroppen.

Zoneterapi kan med fordel anvendes  bla. ved følgende lidelser:

- Allergi

- Øreproblemer
 - Barnløshed
- Depression
- Fordøjelsesgener/kolik
- Graviditetsproblemer/kvalme
- Hovedpine/migræne
- Hudproblemer/eksem
- Infektion/svækket immunforsvar
 - Luftvejsproblemer/astma
- Menstruatonsbesvær/smerter
- Overgangsalder
- Urinvejslidelser

- Anspændthed
 - Stress

 Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

 Zoneterapi kan anvendes dels som en behandlingstype og dels i kombination med andre behandlingsformer: Access Bars og Ansigts- og hovedbundsmassage alt efter, hvad du ønsker og hvilken problemstilling, du kommer med.

 Ved zoneterapi til babyer og små børn giver jeg med fordel behandling til både mor og barn og visse gange også til far. Dette giver en ro til hele familien, som styrker og afbalancerer.

Zoneterapi 55 min: kr 529,-

Zoneterapi baby/børn 0-10 år ca 25 min. 299,- 

 

Access Bars:

Access Bars også kaldet Access Consciousness er en fantastisk behandling, som vil tillade dig at give slip på alle dine uhensigtsmæssige tanker, dine begrænsninger og dine overbevisninger. Samtidig åbner behandlingen op for mere lethed og overskud i dit liv. 
Behandlingen foregår ved blid berøring af 32 punkter på hovedet, som hver står for et område, såsom; kropsbillede, kreativitet, kontrol, sorg, glæde m.m.  Når disse punkter aktiveres frigiver du alle de holdninger, konklusioner og begrænsninger, der er kædet sammen med det område i dit liv. Det er som at tømme den indre skraldespand og trykke på delete-knappen.
 
Bliv klar til at modtage det bedste i livet......
Access Bars forøger din evne til at modtage, den er afslappende, reducerer stress og forbedrer din søvn.
Access Bars er til dig som ønsker dig fri til at gøre hvad du vil og være hvad du vil, uden at lade dig styre af gamle oplevelser, handle mønstre og tanker. Det er en kilde og en hjælp til at finde ro, styrke og balance.

Access Bars kan anvendes dels som ene behandlingstype og dels i kombination med zoneterapi og ansigts- og hovedbundsmassage alt efter hvilket behov og ønske du har.

Access Bars 55 min. kr 529,-

Access Bars baby/børn 25 min. kr 299,-

Kombinations-behandlinger:

Zoneterapi / Access Bars 55 min. kr 529,-

Zoneterapi / Access Bars 85 min. kr 729,-

 

Access Bars / Ansigts- og hovedbundsmassage 55 min. kr 529,-

Zoneterapi / Ansigts- og hovedbundsmassage 55 min. kr 529,-

 

Access Bars / Ansigts- og hovedbundsmassage 85 min. kr 729,-

Zoneterapi / Ansigts- og hovedbundsmassage 85 min. kr 729,-

 

Graviditet:

Du har gode muligheder for at komme styrket, mere afslappet, trygt og godt gennem din graviditet. Zoneterapi, access bars, mental træning, samtaler, afspændingsøvelser og fødselsforberedelse er alle metoder, som styrker og medhjælper til øget balance i krop og sind, og som samtidig kan afhjælpe flere graviditetsgener og angst. Uanset om du kommer med en specifik problemstilling eller ønsker at gøre noget virkelig godt for dig selv i din graviditet, så er du mere end velkommen.

Jordemodersamtaler og undersøgelser:

En jordemodersamtale og undersøgelse er til jer, som ønsker god tid til f.eks. at tale om graviditeten, fødslen, forandringer, angst, ubehag og meget meget mere. Den tid I har her handler om præcis det, I har brug for at drøfte, høre mere om eller som fylder. Det er en tid, hvor der er plads til at stille spørgsmål, få individuel fødselsforberedelse, blive lyttet til eller hvad I måtte have brug for; herunder tilbyder jeg at vurdere barnets størrelse (fra uge 28) og lytte hjertelyd med doptone (fra uge 20), så I selv kan høre hjertelyden.

Graviditetsgener og bekymringer:

Et zoneterapi forløb er for dig, som ønsker en større grad af velvære under din graviditet og som ønsker at mindske og lindre gener.

Zoneterapi kan være medvirkende til at afhjælpe graviditetsgener som fx bækkensmerter/bækkenløsning, rygsmerter, ischiassmerter, kvalme/opkast samt spændinger fysisk og mentalt.

Er du stærkt bekymret under din graviditet, og har du svært ved at give slip på nervøsitet og spekulationer? Vil du gerne kunne nyde din graviditet mere og glæde dig - så kan en access bars-behandling måske hjælpe dig på vej.

Fødselsangst:

Har du fødselsangst skal du vide, at du ikke er alene. Flere og flere oplever at angsten for fødslen overskygger glæden ved graviditeten og det kommende barn - MEN sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Gennem samtaler, forberedelse, afspændingsøvelser, mentaltræningsøvelser, zoneterapi og access bars behandlinger, kan du optimere dine muligheder for et godt graviditets- og fødselsforløb. Forløbet sammensætter vi, så det passer præcis til dine behov og ønsker, og kan være en kombination af flere løsninger.

 

Priser:

Jordemodersamtale/konsultation 45 min. 529 kr 

Kombinationsbehandlinger:

Jordemodersamtale/konsultation + behandling (access bars/zoneterapi/afspænding) 80 min. 729 kr .

Book din tid på 71997077 eller kig forbi det gamle lægehus i Hinnerup og vi finder en tid til dig.

BESTIL TID

TELEFON
7199 7077

eller på

ONLINE BOOKING

Find / kontakt os

REN velvære

Navervej 1
8382 Hinnerup
Tlf: 71 99 70 77
E-mail: kontakt@ren-velvaere.dk

Afbud skal ske senest dagen før.
Afbud samme dag eller udeblivelse afregnes til halv takst.
Medbring venligst et lagen og et håndklæde til alle behandlinger