HVEM ER VI

Michael Nielsen Brandi

Stifter og medindehaver af Ren velvære shop.

Maj-Britt Brandi

Stifter og medindehaver af Ren Velvære shop og klinik. Oprindeligt uddannet indenfor salg/marketing og ledelse. Uddannet yoga instruktør i Ashtanga Yoga i 2015/2016 samt Yin Yoga i 2020. Uddannet professionel kraniosakralterapeut v/Lene Kall , fysiurgisk massør, kostvejleder med speciale indenfor vægttab. Laver desuden ansigtsbehandlinger, ansigts- og hovedbundsmassage, hotstonemassage samt hårfjerning. Har deltaget i adskillige kurser indenfor manicure, pedicure, hårfjerning samt diverse produktserier. Alle opgaver indenfor klinik-behandling er dog midlertidigt sat på pause, for at bruge 100% af tiden på udvikling af webshop og yoga-delen.

Yumiko Akiyama
Lægeeksamineret fysiurgisk massør. Yumiko har stor erfaring med Fysiurgisk massage, graviditetsmassage, bindevævsmassage med og uden sugekopper, shiatsu massage, Hotstone massage og reiki behandling.

Heidi Toft
Uddannet zoneterapeut på logos i Århus V. Annette Gammelgaard og Frede Damgaard. Heidi har taget anatomi, fysiologi og sygdomslære. Heidi har taget sin Massør uddannelse på logos og Bindevævsmassør på Akupunktur Akademiet. Har også lavet Hotstone massage i mange år. Har deltaget i kurser indenfor rygmassage, øreakupunktur, samt kost og ernæring. Heidi har god erfaring indenfor stress, smerter i lænd, ryggen, nakke, skulder, spændingshovedpine, migræne og problemer med overgangsalderen. Heidi har arbejdet hos Althea face and body og kiropraktoren i Hammel.

Viyan Habash

Uddannet kosmetolog. Viyan laver både almindelige og avancerede ansigtsbehandlinger, bryn og vipper, alle former for voks i ansigt og på kroppen samt ansigts- og hovedbundsmassage. Viyan har desuden taget kursus indenfor Lash- og Brow Lift og makeup- og produktvejledning.

REN velvære ApS
Samsøvej 13
8382 Hinnerup
Tlf: 73 70 25 80
E-mail: kontakt@ren-velvaere.dk
Afbud skal ske senest dagen før.
Afbud samme dag eller udeblivelse afregnes til halv takst.
Medbring venligst et lagen og et håndklæde til alle behandlinger

ANSIGTSBEHANDLING

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage

ZONETERAPI

HÅRFJERNING

VELVÆREBEHANDLINGER

Hotstone massage

ZONETERAPI

Manicure
Se mere
Yoga

Se mere

Det finder du også ved REN velvære

Se mere
Fodterapi

Se mere

Se mere
Akupunktur

Se mere

Se mere
Mindfulness

Se mere

REN VELVÆRE

Populære

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.