VELVÆRE-BEHANDLINGER

Ren Velvære fra top til tå - 85 min »
Den ultimative afslapning og forkælelse fra top til tå, når du vil forkæle dig selv, men behandlingen er også perfekt som en dejlig gave til én, du holder af.

Behandlingen starter med et dejligt, velduftende fodbad som giver ro, mens der nydes en kop the/kaffe og lidt sundt snack. Derefter følger en let ansigtsbehandling. Afrensning af huden, eksfoliering, afspændende massage af ansigt, hovedbund, nakke, skuldre og decolté. Hænder, arme og fødder masseres, mens du hviler med plejende maske. Behandlingen afsluttes med serum samt øjen- og dagcreme.

Total velvære og skøn nydelse for krop og sjæl.

1 behandling ca 85 minutter : 799,-

For at opnå en ekstra luksuriøs følelse har du mulighed for at tilkøbe Paraffin-behandling af enten hænder eller fødder til kr. 100,-

1 behandling ca 100 minutter inkl. Ren Velvære fra top til tå samt Paraffin-behandling : 899,-

Hotstone Massage »
Prøv denne helt unikke oplevelse, hvor der masseres med varme sten og olie på krop og ansigt. Total velvære og afslapning. Behandlingen foregår uden snak, og der er mulighed for at give helt slip på spændte muskler og stressede tanker.

1 behandling, 50 min.: kr. 599,-

1 behandling, 80 min.: kr. 729,-

Ansigts- og hovedbundsmassage »
Massage af ansigt, nakke og hovedbund. Lindrer eventuelle spændinger i ansigtsmusklerne og tilfører huden ny vitalitet.

1 behandling, 30 minutter : kr. 319,-

Access Bars:

Access Bars også kaldet Access Consciousness er en fantastisk behandling, som vil tillade dig at give slip på alle dine uhensigtsmæssige tanker, dine begrænsninger og dine overbevisninger. Samtidig åbner behandlingen op for mere lethed og overskud i dit liv.
Behandlingen foregår ved blid berøring af 32 punkter på hovedet, som hver står for et område, såsom; kropsbillede, kreativitet, kontrol, sorg, glæde m.m.  Når disse punkter aktiveres frigiver du alle de holdninger, konklusioner og begrænsninger, der er kædet sammen med det område i dit liv. Det er som at tømme den indre skraldespand og trykke på delete-knappen.

Bliv klar til at modtage det bedste i livet......
Access Bars forøger din evne til at modtage, den er afslappende, reducerer stress og forbedrer din søvn.
Access Bars er til dig som ønsker dig fri til at gøre hvad du vil og være hvad du vil, uden at lade dig styre af gamle oplevelser, handle mønstre og tanker. Det er en kilde og en hjælp til at finde ro, styrke og balance.

1 times behandling Access Bars kr 599,-

Access Bars behandling kan også kombineres med massage i op til 1,5 time. Pris for kombi Acces Bars og massage 85 min 799,-

OBS!   MEDBRING ET LAGEN OG ET HÅNDKLÆDE TIL ALLE BEHANDLINGER!

BESTIL TID

TELEFON
7199 7077

eller på

ONLINE BOOKING

REN velvære

Samsøvej 13
8382 Hinnerup
Tlf: 71 99 70 77
E-mail: kontakt@ren-velvaere.dk

Afbud skal ske senest dagen før.
Afbud samme dag eller udeblivelse afregnes til halv takst.
Medbring venligst et lagen og et håndklæde til alle behandlinger